de kracht van zachtere massage
pure ontspanning 


Even voorstellen: ik ben Helen Hemmers en moeder van twee volwassen kinderen en leef samen met mijn partner. Ik  ben gediplomeerd ontspanningsmasseur en woon en werk in Schagen.


Tarieven van de massage:

de uitgebreide massage achterkant lichaam van

90 minuten (anderhalf uur)   :                            € 45.00

een massage van 60 minuten :                           € 30,00

rug en schoudermassage van 40 minuten :    € 25.00


ik heb ook cadeaubonnen, het bedrag is vrij in te vullen en de bon is twee jaar geldig.


                                  Hoe het begon

In het verleden dacht ik dat het raar was als je een massage wou. Aangeraakt worden door een vreemde dat is toch best bijzonder en een beetje eng. Daar komt bij dat ik van een zachtere aanraking hou. Een heel stevige massage past niet bij mij.

Toch ben ik een keer naar een masseur gegaan. De massage die ik mocht ervaren was steviger dan dat ik had verwacht. Ook voelde ik mij onwennig en kon er niet optimaal van genieten. Ik vond het nogal wat, in je ondergoed bij een vreemde op tafel liggen. Maar alles wat nieuw is daar moet je aan wennen.

Ik heb daarna vaker een massage gehad. Juist omdat ik best een stresskip ben kalmeert een massage. Ik heb me beter leren ontspannen,  Het gaat mij om het relaxen en dus genieten van een rustgevende massage.

                               massage opleiding

Om  wat te kunnen betekenen voor een ander ben ik zelf aan een massageopleiding begonnen. Iets wat je zelf leuk en ffijn vindt, leek me ook ffijn om aan een ander te kunnen geven. Daarom koos ik voor de ontspanningsmassage opleiding.

Al gauw ontdekte ik dat het geven van een massage aan de persoon die bij mij op tafel lag mij ook veel plezier en rust schonk, want ik was eigenlijk meer een ontvanger dan een gever. In deze massageopleiding leerde ik ook verlichting te geven bij lichte spierpijn klachten en dat mensen in het algemeen daarvoor naar een masseur gaan. Dat vond ik toch wel een beetje jammer. Ik vroeg me af of er mensen zijn die een massage aan zichzelf gunnen.  Gewoon voor de massage zelf om daar van te genieten en om tot rust te komen tijdens stress.

Na mijn examen ben ik nog een andere massagecursus gaan volgen, deze was meer gericht op wellness, rust en prettige aanraking. Hier ontdekte ik dat ik dit met veel gevoel en liefde kan geven. Ik ervaarde dit geven als iets moois. Mijn docent zag ook duidelijk dat dit heel goed bij mij past. 

                           Massage aan anderen geven

Na veel massages binnen mijn eigen kring te hebben gegeven,  geef ik nu mijn massage aan andere mensen, aan jou. Ik neem graag de tijd voor je, dus staat er na jouw massage niet gelijk een ander te wachten. Mijn doel is om jou rust en ontspanning te geven.

Mijn massage is een professionele massage en is bestemd voor gezonde mensen en mensen met (lichte) spanningsklachten.

Ik  vind het ffijn om de persoon op mijn tafel deze aandacht te geven,


Oosterse Filosofie

Momenteel volg ik de opleiding Oosterse Filosofie en massage

Mijn theorie examen heb ik inmiddels achter de rug

Mijn werkstuk heb ik ook afgerond

en ik verwacht in de komende zomer de opleiding met het praktijkexamen af te ronden en dan kun je een oosterse massage bij mij ervaren, dat is een massage op je meridianen voor meer energie.

 


----------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------

Belangrijk om te weten :-)

Ik werk volgens afspraak.

Je kunt niet bij mij pinnen.

De massage ruimte is op de 1e verdieping, dus 1 trap op

Laat je sieraden liever thuis, deze belemmeren de massage

mijn massagetafel is een professionele tafel met verstelbare hoofdsteun

mijn massage in geen vervanging voor een arts, alleen ondersteunendopeningstijden zijn door de weeks in de avonduren op :

dinsdag - woensdag en de donderdagavond - vanaf 20.00 uur

op de dinsdagmiddag wat later op de middag - in overleg

vrijdag en zaterdag overdag - in overleg

(binnenkort ook op de maandagavond) 


Heb je vragen of wil  je een afspraak maken, dat kan door het onderstaand contact formulier in te vullen

of per telefoon en dat dan graag na 17 uur

Of stuur me een berichtje via whatsapp op: 06 10566203  daarbij vind ik het ffijn als je wat meer informatie deelt  als het om een afspraak gaat  :-)

                                                                                                                                                                                                    (iets meer als: hoi, ik wil een afspraak maken)


Ik kijk ernaar uit je een ffijne massage te mogen geven,

groetjes, Helen